Categoriearchief: Nieuws

Datums vers vlees in 2021

In 2021 leveren we DV op de volgende datums vers vlees:

  • Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 maart
  • Vrijdag 9 en zaterdag 16 april

De openingstijden van onze vleeswinkel zijn:

  • Vrijdag van 14 – 18 uur
  • Zaterdag van 9:30 – 12 uur

In de overige weken hebben we ons vlees voor u in de diepvries.

Van harte welkom!

 

Donderdag 24 december open van 9.30 – 12 uur.

Donderdag 24 december zijn we open van 9.30 – 12 uur en kunt u vlees bij ons uit de diepvries kopen voor de feestdagen.

Dus niet op woensdag zoals ik per abuis eerst vermelde!

U mag bellen om te reserveren; 06-49890998.

Hierbij willen we u allen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar, dat zoveel moeilijkheden voor ons allen meebracht door het corona-virus. We wensen u Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar toe.

Ook in 2021 hopen we weer voor u klaar te staan en u ons heerlijke, gezonde Hereford-vlees te leveren.

Datums vers vlees.

We leveren vers vlees op de volgende data:

  • Vrijdag 18 en zaterdag 19 december
  • Vrijdag 8 en zaterdag 9 januari
  • Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari

Update Corona-maatregelen 15-12-2020

Beste klanten,

U bent ook nu van harte welkom bij onze vleeswinkel!

Gezien de omstandigheden rond het Corona-virus zijn we voor uw en onze gezondheid tot de volgende veiligheids-maatregelen gekomen:

  • In onze winkel hebben we ruimte voor 1 klant. Als u samen komt mag u natuurlijk allebei binnen komen. U kunt buiten wachten of bij regen/ slecht weer in de ruimte naast de winkel.
  • Houdt 1.5 meter afstand tot elkaar.
  • Het is verplicht om in onze winkel en in de schuur bij de koelcel een mondkapje te dragen.
  • We hebben een plexiglas-scherm boven de toonbank/diepvriezer!
  • We vragen u per pin te betalen. Wij hebben liever niet dat u contant betaalt.
  • Er staat desinfectie-middel bij ons pinapparaat.
  • We vragen u om nog niet in onze stal te komen, maar als u de dijk opgaat bij onze boerderij kunt u rechts 2 Hereford-koeien met een kalf zien. En achter onze stal in de wei kunt u onze stieren zien lopen!
  • Als u klachten hebt die op corona kunnen wijzen of contact hebt gehad met iemand met corona, willen wij u vragen niet zelf te komen. Als u niemand hebt om het vlees voor u te halen, kunt u ons bellen, zodat we het komen bezorgen. Graag bellen voor vrijdag indien mogelijk.

Bij de verse verkoop uit de koelcel  hebben we nog de volgende aanvullende maatregelen genomen:

  • We hebben ook hier een plexiglas-scherm boven de toonbank in de schuur bij de koelcel.
  • Blijf a.u.b. achter  de toonbank, wij zetten uw bestelling dan voor u klaar  in een plastic zak in een bak op de toon bank, daarna kunt u de zak met vlees uit de bak nemen. We vragen u niet zelf de produkten uit de koelcel te halen.
  • Als u nog niet besteld hebt, geef dan a.u.b. door wat u wilt hebben en wij pakken dit voor u.
  • Als u naast uw bestelling nog wat extra bij wilt kopen kan dat natuurlijk ook.

Bij het bezorgen gaan we als volgt te werk:

  • We sturen u de dag ervoor een mail met ongeveer de bezorgtijd.
  • Wilt u van te voren een krat of wasmand op de stoep bij de voordeur zetten? Wij zetten daarin de zak met uw bestelling en bellen bij u aan om te zeggen dat uw vlees klaarstaat.
  • We vragen u vooraf over de bank te betalen en zullen u enkele dagen voor de levering een factuur sturen. Het zou fijn zijn als u dat voor donderdag kunt doen.
  • We houden 1.5 meter afstand.

Als u hier vragen over hebt, kunt u deze per mail aan ons stellen, via .

We hopen zo samen in vertrouwen op onze God en op elkaar voor u puur natuurlijk Herefordvlees te leveren en ook mee te werken om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken.

 

Volop voorraad en rookworsten.

We hebben weer volop voorraad in onze winkel in de diepvries.

Vers vlees kunnen we u leveren op:

  • vrijdag 27 en zaterdag 28 november.
  • vrijdag 11 en zaterdag 12 december
  • vrijdag 18 en zaterdag 19 december.

Vanaf vrijdag 20 november hebben we ook weer onze rookworsten!

Vrijdag 6 en zaterdag 7 november: nog enkele soorten in voorraad, 13 november weer nieuwe voorraad!

Omdat er afgelopen weken zoveel vlees besteld is en er zoveel klanten in onze winkel kwamen is de voorraad erg hard geslonken.

We hebben van de volgende soorten nog voldoende in voorraad;

  • hamburgers
  • saucijzen
  • schenkel
  • soepbeentjes
  • mergpijpjes
  • lever
  • 2 bavettes

Met een lekkere pan (maaltijd)soep en onze heerlijke hamburgers en saucijzen kunt u  vast wel een week overbruggen.

Alle andere soorten zijn helaas op, als u die wilt hebben adviseren we u een week te wachten en vrijdag 13 of zaterdag 14 november naar onze winkel te komen of van te voren te bestellen via onze website!

Vers vlees iedere 2 weken!

Omdat we zoveel bestellingen krijgen en omdat er steeds meer mensen onze vleeswinkel weten te vinden leveren we dit najaar iedere 2 weken vers vlees en de andere weken leveren we uit onze diepvries.

De datums dat we vers vlees leveren zijn:

  • vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober
  • vrijdag 13 en zaterdag 14 november
  • vrijdag 27 en zaterdag 28 november
  • vrijdag 11 en zaterdag 12 december
  • vrijdag 18 en zaterdag 19 december

Net voor de feestdagen leveren we dus nog een keer extra, alles bij leven en welzijn.

Update Corona-maatregelen

Beste klanten,

U bent ook nu van harte welkom bij onze vleeswinkel!

Gezien de omstandigheden rond het Corona-virus zijn we voor uw en onze gezondheid tot de volgende veiligheids-maatregelen gekomen:

  • In onze winkel hebben we ruimte voor 1 klant. Als u samen komt mag u natuurlijk allebei binnen komen. U kunt buiten wachten of bij regen/ slecht weer in de ruimte naast de winkel.
  • Houdt 1.5 meter afstand tot elkaar.
  • We vinden het fijn als u een mondkapje draagt.
  • We hebben een plexiglas-scherm boven de toonbank/diepvriezer!
  • We vragen u per pin te betalen. Wij hebben liever niet dat u contant betaalt.
  • Er staat desinfectie-middel bij ons pinapparaat.
  • We vragen u om nog niet in onze stal te komen, maar als u de dijk opgaat bij onze boerderij kunt u rechts 2 Hereford-koeien met een kalf zien. En achter onze stal in de wei kunt u onze stieren zien lopen!
  • Als u klachten hebt die op corona kunnen wijzen of contact hebt gehad met iemand met corona, willen wij u vragen niet zelf te komen. Als u niemand hebt om het vlees voor u te halen, kunt u ons bellen, zodat we het komen bezorgen. Graag bellen voor vrijdag indien mogelijk.

Bij de verse verkoop uit de koelcel  hebben we nog de volgende aanvullende maatregelen genomen:

  • We hebben ook hier een plexiglas-scherm boven de toonbank!
  • Blijf a.u.b. achter  de toonbank, wij zetten uw bestelling dan voor u klaar  in een plastic zak in een bak op de toon bank, daarna kunt u de zak met vlees uit de bak nemen. We vragen u niet zelf de produkten uit de koelcel te halen.
  • Als u nog niet besteld hebt, geef dan a.u.b. door wat u wilt hebben en wij pakken dit voor u.
  • Als u naast uw bestelling nog wat extra bij wilt kopen kan dat natuurlijk ook.

Bij het bezorgen gaan we als volgt te werk:

  • We sturen u de dag ervoor een mail met ongeveer de bezorgtijd.
  • Wilt u van te voren een krat of wasmand op de stoep bij de voordeur zetten? Wij zetten daarin de zak met uw bestelling en bellen bij u aan om te zeggen dat uw vlees klaarstaat.
  • We vragen u vooraf over de bank te betalen en zullen u enkele dagen voor de levering een factuur sturen. Het zou fijn zijn als u dat voor donderdag kunt doen.
  • We houden 1.5 meter afstand.

Als u hier vragen over hebt, kunt u deze per mail aan ons stellen, via .

We hopen zo samen in vertrouwen op onze God en op elkaar voor u puur natuurlijk Herefordvlees te leveren en ook mee te werken om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken.