Categoriearchief: Nieuws

Datums vers vlees

We leveren op de volgende datums vers vlees:

  • Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart
  • Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april
  • Vrijdag 14 en zaterdag 15 april
  • Vrijdag 5 en zaterdag 6 mei
  • Woensdag 24 mei
  • Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni
  • Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni
  • Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.

Datums vers vlees

Op 16 december 2022 en zaterdag 17 december leveren we vers vlees.

In 2023 leveren we op vrijdag 6/ zaterdag 7 januari en vrijdag 20 januari/ zaterdag 21 januari vers vlees.

De datums daarna zijn nog niet bekend, zodra we ze weten vermelden we ze op de site.

Datums vers vlees

We hebben weer volop vlees in onze diepvries en  kunnen u op de volgende datums vers vlees leveren:

  • Vrijdag 9 en zaterdag 10 september
  • Donderdag 22 en vrijdag 23 september
  • Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober
  • Vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober
  • Vrijdag 11 en zaterdag 12 november
  • Vrijdag 2 en zaterdag 3 december
  • Vrijdag 16 en zaterdag 17 december

U kunt voor deze datums pakketten en los vlees bestellen of ook gewoon langskomen.

 

Nieuw produkt voor op de BBQ: Short-Ribs

We kunnen u nu ook Short-Ribs leveren, een heerlijk stuk vlees voor op de BBQ:

De short ribs zijn de klapribben van het rund, oftewel de runderspareribs. Short ribs bestaan uit korte, rechte maar dikke ribben met 2,5 tot 5 cm vlees eraan. Het zijn de grootste runder ribben die er zijn.

De klapribben komen uit het lager deel van de ribbenkast dat zich bevindt aan de buikzijde. Dit deel wordt short tale genoemd, vandaar de naam short ribs. In het Nederlands wordt dit deel ook wel de dunne borst genoemd. Dit deel bevindt zich achter de brisket en voor de bavette.

Waar zitten short ribs?

De klapribben hebben een intense smaak. Dat komt mede door het been (bot) in het vlees. Dit zorgt er namelijk voor dat een deel van het vlees dicht blijft tijdens verhitting, waardoor het vlees sappiger wordt.

Short ribs kunnen zowel kort en heet als low en slow bereid worden. Onze voorkeur geniet natuurlijk low en slow, omdat we het vlees zo door en door kunnen garen met een heerlijke smaak.

 

Volop vlees in diepvries / datums vers vlees

We hebben weer volop vlees  in de diepvries. Van harte welkom op vrijdag en zaterdag tijdens onze openingstijden.

Op onderstaande datums leveren we vers vlees (zowel per porties als per pakket):

  • Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.
  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 juli.
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus.
  • Vrijdag 9 en zaterdag 10 september.

Weinig vlees in diepvries, 29 april nieuwe voorraad.

Beste klanten,

Doordat er de laatste tijd zoveel vlees gekocht is in onze winkel, zowel vers als uit de diepvries is onze voorraad jammer genoeg een eind op. We vinden het vervelend u te moeten teleurstellen, maar omdat onze runderen ongeveer 10 dagen na de slacht hangen te rijpen, kunnen we ook niet binnen korte tijd voor nieuwe voorraad zorgen.

Vanaf  DV vrijdag 29 en zaterdag 30 april hebben we weer nieuwe voorraad. We slachten nu  2 weken achter elkaar een rund, zodat we ook op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei vers vlees hebben en voldoende voorraad.

We hebben nu nog in de diepvries:

  • Bieflappen ( voldoende in voorraad )
  • Entrecote ( voldoende in voorraad )
  • Rookworsten  ( voldoende in voorraad )
  • 1 Riblap, 1 Stooflap
  • Enkele pakjes Saucijzen
  • 2 Schenkels
  • 1 Longhaas, 1 klapstuk
  • 1Picanha, 2 Ribeyes, 1 Rollade

Jammergenoeg zijn ook de hamburgers en het gehakt in de diepvries op, u kunt voor 29 en 30 april alles vers bestellen.