Categoriearchief: Nieuws

Ze zijn er weer: onze heerlijke puur natuurlijke rookworsten!

Vanaf vrijdag 19 januari hebben we ze weer in voorraad in onze koeling: onze heerlijke rookworsten!

 

 

 

 

 

 

Onze Hereford-rookworst bestaat uit puur Hereford gehakt met puur natuurlijke kruiden en wordt gemaakt door onze ambachtelijke slager, een unieke rookworst zonder kunstmatige stoffen.

Dit zijn de kruiden in de rookworst:

  • basilicum
  • anijs
  • fenegriek
  • kruidnagel
  • laurier
  • lavas wortel
  • majoraan
  • nootmuskaat
  • piment
  • tijm
  • spaanse peper
  • zeezout

Heerlijk in stamppotten, in erwtensoep of andere stevige soepen of gewoon op de boterham.

Bereiding; ongeveer een kwartier in heet, niet kokend, water laten staan, verpakking verwijderen en de rookworst is klaar om te eten. De rookworst is na onze bereiding 3 weken houdbaar in de koelkast en u kunt hem ook invriezen.

 

 

 

RECLAME: onze gewone Hollandse Hereford Biefstuk.

Ons heerlijke Hollandse Hereford Biefstuk is  in de reclame voor € 25.00 per kg.

  • Heerlijk mals doordat ons Hereford-vlees dooraderd is met kleine vetadertjes.
  • Heerlijk van smaak omdat onze dieren langzaam groeien op onze natuurweiden.
  • Heel gezond omdat onze dieren zoveel buiten zijn en puur natuurlijk voedsel krijgen.

Datums vers vlees 2024

Op de volgende datums leveren we vers vlees in 2024:

  • Vrijdag 1 en  zaterdag 2 maart.
  • Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart.
  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart.
  • Vrijdag 5 en zaterdag 6 april.
  • Vrijdag 19 en zaterdag 20 april.
  • Vrijdag 3 en zaterdag 4 mei.
  • Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei.
  • Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni.

De andere vrijdagen en zaterdagen hebben we vlees uit de diepvries.

 

Hereford-vlees voor de Feestdagen/ reclames/ tips.

U kunt voor de feestdagen bij ons heerlijk en gezond vlees kopen, zodat u een heerlijke en gezonde maaltijd kunt bereiden!

We kunnen u in december ons verse heerlijke Hereford-vlees leveren op:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december.
  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 december. Als u voor deze datums vers vlees bestelt kunnen we dat voor u laten vacumeren zodat u met de Kerstdagen vers vlees kunt bereiden. Vermeldt u dat dan aub bij “opmerkingen” bij uw bestelling.
  • Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december leveren we vlees uit onze diepvries.

Reclames:

Entrecote € 29.00 per kg:

 

 

 

 

Gewone Hollandse Biefstuk € 26.00 per kg:

 

 

 

 

Nieuw:

U kunt nu 2 soorten Rollades bestellen: Van Riblappen of van magere Stooflappen. De Rollade van Riblappen is wat vetter en daardoor wat smeuïger van smaak. De Rollade van magere Stooflappen is ook heerlijk van smaak en wat magerder.

De Rollade wordt standaard geleverd van ongeveer 750 gram. Wilt u een rollade van 500 gram of van 1 kg, vermeldt u dat dan aub bij “opmerkingen” bij uw bestelling.

Tips:

  • Biefstuk ( Haas-, Kogel- of Gewone Biefstuk)
  • Entrecote
  • Rosbief
  • Gourmet-pakket ( Biefstuk, Bief-baklappen, Tartaar, Biefreepjes en ongepaneerde Hamburgers)
  • Ribeye
  • Diamanthaas
  • Flat Iron Steak
  • Rollade (van Riblappen of Stooflappen)
  • Rib- of Stoof- of Sucadelappen (om een heerlijke Stoofpot van te maken)
  • Voor de kids een heerlijke, puur natuurlijke Hamburger

Eet smakelijk!

We wensen u hierbij Goede Kerstdagen en een Voorspoedig 2022 toe.

Extra levering vers vlees 22 en 23 december/ bijna alle soorten voorradig in diepvries

We hebben bijna alle soorten vlees weer voorradig in de diepvries.

We leveren in december een keer extra vers vlees: DV Vrijdag 22 en zaterdag 23 december!

We kunnen  voor 22 en 23 december uw vlees voor de kerstdagen laten vacumeren bij onze slager, zodat u uw vlees voor de kerstdagen vers kunt bewaren.

Vermeldt u dat bij uw bestelling.

 

 

 

Datums vers vlees

We leveren op de volgende datums vers vlees:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 december (extra voor de Feestdagen)
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024

Omdat er zoveel vraag is naar ons vlees, leveren we nu ongeveer iedere 2 weken vers vlees.

De andere weken hebben we ons Hereford-vlees voor u in de diepvries.

 

Nieuw produkt voor op de BBQ: Short-Ribs

We kunnen u nu ook Short-Ribs leveren, een heerlijk stuk vlees voor op de BBQ:

De short ribs zijn de klapribben van het rund, oftewel de runderspareribs. Short ribs bestaan uit korte, rechte maar dikke ribben met 2,5 tot 5 cm vlees eraan. Het zijn de grootste runder ribben die er zijn.

De klapribben komen uit het lager deel van de ribbenkast dat zich bevindt aan de buikzijde. Dit deel wordt short tale genoemd, vandaar de naam short ribs. In het Nederlands wordt dit deel ook wel de dunne borst genoemd. Dit deel bevindt zich achter de brisket en voor de bavette.

Waar zitten short ribs?

De klapribben hebben een intense smaak. Dat komt mede door het been (bot) in het vlees. Dit zorgt er namelijk voor dat een deel van het vlees dicht blijft tijdens verhitting, waardoor het vlees sappiger wordt.

Short ribs kunnen zowel kort en heet als low en slow bereid worden. Onze voorkeur geniet natuurlijk low en slow, omdat we het vlees zo door en door kunnen garen met een heerlijke smaak.

 

Onze heerlijke saucijzen: nu per 2 stuks te bestellen.

Onze heerlijke, sappige rundersaucijzen zijn nu per 2 stuks te bestellen ipv per 4 stuks.

We begrepen van een aantal van onze klanten dat ze dat fijner vinden voor als je met zijn tweeën bent. En als je met meer bent pak je toch gewoon meerdere pakjes!

Ze zijn heerlijk bij de aardappelen, maar ook in stamppotten en bijv. in rode-linzen-soep!

Let  dus wel op bij uw bestelling wel er op dat u als u 1 portie bestelt u voortaan 2 saucijzen krijgt!