Reclame van maart:
Heerlijke Entrecote vers of uit de diepvries voor € 26.50 /kg.
Reclame van maart:
Heerlijke Entrecote vers of uit de diepvries voor € 26.50 /kg.
We leveren op de volgende datums vers vlees:
Onze heerlijke Kogelbiefstuk is in februari in de reclame van € 32,00 naar € 29.50 per kg.
Op 16 december 2022 en zaterdag 17 december leveren we vers vlees.
In 2023 leveren we op vrijdag 6/ zaterdag 7 januari en vrijdag 20 januari/ zaterdag 21 januari vers vlees.
De datums daarna zijn nog niet bekend, zodra we ze weten vermelden we ze op de site.
Nu in de reclame: Onze heerlijke, malse Gewone Biefstuk voor € 25.00 per kg.
Tip: Heerlijk bij zelfgemaakte friet en zelfgemaakte appelmoes!
We hebben weer volop vlees in onze diepvries en kunnen u op de volgende datums vers vlees leveren:
U kunt voor deze datums pakketten en los vlees bestellen of ook gewoon langskomen.
Deze maand; onze heerlijke malse Kogelbiefstuk in de reclame;
€ 29.00 per kg.
Zowel vers op 22 juli als uit de diepvries elke vrijdag en zaterdag!
We kunnen u nu ook Short-Ribs leveren, een heerlijk stuk vlees voor op de BBQ:
De short ribs zijn de klapribben van het rund, oftewel de runderspareribs. Short ribs bestaan uit korte, rechte maar dikke ribben met 2,5 tot 5 cm vlees eraan. Het zijn de grootste runder ribben die er zijn.
De klapribben komen uit het lager deel van de ribbenkast dat zich bevindt aan de buikzijde. Dit deel wordt short tale genoemd, vandaar de naam short ribs. In het Nederlands wordt dit deel ook wel de dunne borst genoemd. Dit deel bevindt zich achter de brisket en voor de bavette.
De klapribben hebben een intense smaak. Dat komt mede door het been (bot) in het vlees. Dit zorgt er namelijk voor dat een deel van het vlees dicht blijft tijdens verhitting, waardoor het vlees sappiger wordt.
Short ribs kunnen zowel kort en heet als low en slow bereid worden. Onze voorkeur geniet natuurlijk low en slow, omdat we het vlees zo door en door kunnen garen met een heerlijke smaak.
We hebben weer volop vlees in de diepvries. Van harte welkom op vrijdag en zaterdag tijdens onze openingstijden.
Op onderstaande datums leveren we vers vlees (zowel per porties als per pakket):
Beste klanten,
Doordat er de laatste tijd zoveel vlees gekocht is in onze winkel, zowel vers als uit de diepvries is onze voorraad jammer genoeg een eind op. We vinden het vervelend u te moeten teleurstellen, maar omdat onze runderen ongeveer 10 dagen na de slacht hangen te rijpen, kunnen we ook niet binnen korte tijd voor nieuwe voorraad zorgen.
Vanaf DV vrijdag 29 en zaterdag 30 april hebben we weer nieuwe voorraad. We slachten nu 2 weken achter elkaar een rund, zodat we ook op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei vers vlees hebben en voldoende voorraad.
We hebben nu nog in de diepvries:
Jammergenoeg zijn ook de hamburgers en het gehakt in de diepvries op, u kunt voor 29 en 30 april alles vers bestellen.