Categoriearchief: Nieuws

Reclame van de maand Mei: Saucijzen voor €1.00 per stuk.

In de maand mei zijn onze heerlijke en gezonde hamburgers en saucijzen in de reclame voor € 1.00 per stuk. De hamburgers en de saucijzen zijn onbewerkt en bevatten geen kunstmatige stoffen!

Van de hamburgers zijn er inmiddels zoveel verkocht dat ze in de diepvries op zijn!

De saucijzen zijn gemaakt van ons gehakt en peper en zout. U kunt ze ook bestellen met minder zout! Vermeldt dat bij opmerkingen bij uw bestelling.

De hamburgers zijn gemaakt van ons gehakt en puur natuurlijke kruiden:

• Kardemom
• Koriander
• Mosterdpoeder
• Nootmuskaat
• Paprikapoeder
• Uienpoeder
• Zwarte peper
• Fenegriek
• Peterselie
• Lavas
• Zeezout

U kunt ze ook bestellen met alleen peper en zout of helemaal naturel, vermeldt dit ook bij uw bestelling.

Leveringsdata vers vlees

Op deze data leveren we vers vlees. U kunt voor deze data een vleespakket of los vlees bestellen of gewoon langskomen:

  • Vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni.
  • Vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli.

Op vrijdag zijn we open van 14 – 18 uur.                                                                                                 Op zaterdag zijn we open van 9:30 – 12 uur.

Op de overige vrijdagmiddagen / zaterdagochtenden hebben we vlees voor u uit de diepvries.

Omdat het rund dat we begin mei hebben geslacht heel veel woog hebben we nu van bijna alle soorten voldoende vlees in de diepvries, daarom zit er nu wat langer tijd tussen voordat we weer slachten en we u een vers pakket kunnen leveren. Als u wilt kunnen we ook een pakket voor u samenstellen vanuit de diepvries. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Nieuw Produkt: Blinde Vinken.

We hebben een nieuw produkt in ons assortiment: Blinde Vinken.

Blinde Vinken bestaan uit gekruid gehakt ( met peper en zout ) met daaromheen een dun laagje Rosbief! Heerlijk bij aardappels en groente!

Maart en april: ons heerlijke gehakt in de reclame.

In maart is ons heerlijke Hereford-gehakt in de reclame.

  • Per portie van 250 gram:€ 7.50 per kg.
  • Per portie van 1 kg of meer: € 8.00 per kg.

Ons Hereford-gehakt is heerlijk mals en sappig.

Doe er een ei, zout, peper en nootmuskaat bij en kruimel er beschuiten bij. Maak er ballen van en bak ze rondom bruin. Doe er een klein beetje water bij en laat ze nog een kwartiertje staan op klein vuur.

Je kunt het gehakt ook gebruiken voor pastaschotels en er minigehaktballetjes van maken voor in de soep.

En wat denkt u van zelfgemaakte saucijzen broodjes of zelf een gehakt-brood maken? In maart kan dat extra voordelig.

 

 

Alle leverdatums en extra levering op vrijdag 19 maart / zaterdag 20 maart.

Omdat u ons zo goed weet te vinden en we zoveel bestellingen krijgen, leveren we in maart een keer extra vers vlees. Voor al deze datums kunt u pakketten en los vlees vers bestellen. U mag natuurlijk ook gewoon langskomen.

De leveringsdatums zijn:

  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari.
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart.
  • Vrijdag 19 en zaterdag 20 maart.
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 maart.
  • Vrijdag 9 en zaterdag 10 april.
  • Vrijdag 16 en zaterdag 17 april.
  • Vrijdag 7 en zaterdag 8 mei.

Op vrijdag zijn we open van 14 – 18 uur.                                                                                                 Op Zaterdag zijn we open van 9:30 – 12 uur.

Datums vers vlees in 2021

In 2021 leveren we DV op de volgende datums vers vlees:

  • Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 maart
  • Vrijdag 9 en zaterdag 16 april

De openingstijden van onze vleeswinkel zijn:

  • Vrijdag van 14 – 18 uur
  • Zaterdag van 9:30 – 12 uur

In de overige weken hebben we ons vlees voor u in de diepvries.

Van harte welkom!

 

Donderdag 24 december open van 9.30 – 12 uur.

Donderdag 24 december zijn we open van 9.30 – 12 uur en kunt u vlees bij ons uit de diepvries kopen voor de feestdagen.

Dus niet op woensdag zoals ik per abuis eerst vermelde!

U mag bellen om te reserveren; 06-49890998.

Hierbij willen we u allen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar, dat zoveel moeilijkheden voor ons allen meebracht door het corona-virus. We wensen u Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar toe.

Ook in 2021 hopen we weer voor u klaar te staan en u ons heerlijke, gezonde Hereford-vlees te leveren.

Datums vers vlees.

We leveren vers vlees op de volgende data:

  • Vrijdag 18 en zaterdag 19 december
  • Vrijdag 8 en zaterdag 9 januari
  • Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari
  • Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari