Elke vrijdag open

Vanaf 8 september zijn we elke vrijdag open tussen 15 uur en 18 uur. Wij verkopen Herefordvlees in losse porties uit de diepvries. Op de data dat wij vers vlees leveren kunt u ons vlees ook gewoon vers kopen (dat geldt binnenkort voor 8 september en 22 september). U hoeft dit niet van tevoren te bestellen maar u kunt het gewoon bij ons kopen. Pakketten bieden we wel alleen aan via de webwinkel.

Vrijwel elk soort is aanwezig in onze diepvries. U hoeft dit diepvriesvlees dus niet meer van tevoren te bestellen. U kunt het gewoon op de boerderij kopen. Als u uw bestelling komt ophalen en u wilt nog wat extra vlees bijkopen uit de diepvries is dat ook mogelijk.

Zo zetten wij elke keer een stapje om u zoveel mogelijk tegemoet te komen. Nadat wij een aantal maanden terug een nieuwe webwinkel presenteerden met de mogelijkheid om losse porties vlees te bestellen, gaan we nu een stapje verder. We openen nu gewoon een ‘winkel’, die elke vrijdag open is. Het past nog steeds bij ons: We hebben geen gloednieuwe winkel, maar gewoon een diepvries op onze boerderij. U bent van harte welkom!