Nieuwe webwinkel

Beste mensen,

Wij zijn verheugd om u onze nieuwe webwinkel te presenteren. Vanaf nu kunt u zowel pakketten als gewoon vlees per soort bij ons bestellen.  En nog steeds leveren wij vlees ‘voor puur natuur op uw bord’.

Op onze bestelpagina kiest u wat voor pakket en/of welke soorten vlees u wilt. U kunt alles toevoegen aan uw winkelwagen. Een andere belangrijke wijziging is dat u tegelijk aan kunt geven welke leverdatum u wenst. Als u meerdere producten selecteert adviseren wij u om dat te doen voor dezelfde leverdatum. U kunt ook voor meerdere leverdata bestellen, maar dan moet u het vlees op meerdere data ophalen of moeten wij het meerdere keren bezorgen (we rekenen dan ook meerdere keren de bezorgkosten).

Het kan natuurlijk zijn dat een vleessoort op is, op een bepaalde datum. Als dat zo is kunt u vaak bijbestellen uit onze diepvries. Vlees uit de diepvries kunt u gewoon ophalen op één van de leverdata. Het is echter mogelijk dat een soort helemaal op is. Dan willen wij u vragen om eens een keer een ander soort vlees te proberen. Dan kunnen wij ook het gehele rund verkopen en dat is wel zo duurzaam.

Aan het eind van uw bestelling ziet u een bedrag. Dit is een schatting omdat het werkelijke bedrag bepaald wordt door het uiteindelijke gewicht. U kunt dan ook betalen bij het ophalen of bij het bezorgen.

Wij doen deze aanpassing vooral omdat er behoefte is aan veel flexibiliteit. Deze hopen wij u zo te bieden. Als u nog vragen of tips heeft, laat het vooral horen! Zoals u van ons gewend bent, antwoorden wij u zo snel mogelijk.