Open Dag 18 mei 2019

Onze Open Dag komt er al bijna aan!

Op DV zaterdag 18 mei van 10 tot 16 uur houden we onze Open Dag.

U bent hartelijk welkom, koffie, thee en frisdrank  staat voor u klaar (gratis) ! U kunt in onze stal de koeien en kalfjes bekijken, voor de kinderen is er een speurtocht en een hut van hooi/ stro om in te spelen. U kunt een broodje met Hereford-hamburger kopen en om 10:30 uur wordt onze nieuwe Hereford-Vleeswinkel geopend!

Om 13:30 uur geeft  kok Danny Vermue van Grand Café Willem, een restaurant in Middelburg,  waar hij werkt met mensen met een arbeidsbeperking, een workshop over “hoe bereid je Hereford-vlees op de barbecue”.

U kunt ook weer raden hoeveel een stier weegt!

Ook kunt u mee met de excursie naar natuurgebied “De Middelplaten” van Natuurmonumenten bij het Veerse Meer, waar onze Herefordkoeien met hun kalfjes lopen. We mogen van Natuurmonumenten in het gebied gaan, wat anders niet toegankelijk is. Neemt u laarzen mee! U kunt met de auto achter ons aan rijden. Het is ongeveer 7 km van onze boerderij en ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Ook met de fiets is het goed te bereiken,  u krijgt een routebeschrijving van ons mee.  Als u geen vervoer hebt, meldt het dan bij  ons, bij de koffiekraam, dan zorgen we dat u mee kunt rijden.

We vertrekken om 11 uur en om 14:30 uur vanaf onze boerderij. Wil u, als u met de fiets gaat, zorgen dat u om 11:15 of om 14:45 uur bij het natuurgebied bent?

We zien uit naar uw komst!