Open dag met excursie

Wegens ernstige ziekte van onze vader/opa kan de hieronder aangekondigde open dag van 30 mei helaas niet doorgaan. Wij vinden het jammer om u hiermee te moeten teleurstellen. Het is echter niet anders: wij zijn een familiebedrijf.

Op 30 mei hopen wij een open dag te houden. Iedereen is welkom op onze boerderij. De open dag is van 10:00 tot 17:00. Er is dan de mogelijkheid om onze stal te bezichtigen en naar onze verhalen over het leven op de boerderij te luisteren. U kunt veel verschillende dingen zien op onze boerderij zoals onze koeien en kalfjes. Voor de kinderen is er een speurtocht en een hut van stro om in te spelen.

Daarnaast is er een excursie naar natuurgebied de Zwaakse Weel. Meerdere malen per dag zal een bus gaan naar het natuurgebied, naar onze koppel koeien met kalfjes.

U bent allen welkom op DV 30 mei. Koffie, thee en fris staat voor u klaar. Nodig vooral ook familie, vrienden of kennissen uit om naar onze open dag te komen. Voor de organisatie vinden wij het fijn om een inschatting te hebben van hoe druk het wordt. Wilt u zo vriendelijk zijn even aan te geven met hoeveel mensen u hoopt te komen. Dat kan door u aan te melden op facebook en/of door een mailtje te sturen naar info[at]dekokherefords.nl

Houdt facebook en/of onze site in de gaten voor meer informatie zoals de vertrektijden van de bussen.

Foto van de excursie op onze vorige open dag

Foto van de excursie op onze vorige open dag